06 14 99 08 99 info@marketize.nl

Website

laten maken?

Website laten maken?

Een website is je visitekaartje en speelt een grote rol in de online conversie. Daarom kunnen we heel bondig zijn: een goede website is een must.

website laten maken

Voordelen van een website

}

24/7 beschikbaar

agsdi-target

Geloofwaardig

agsdi-person

Online visitekaart

agsdi-people

Nieuwe mensen bereiken

Klanten naar je toe laten komen

agsdi-target

Inspelen op de behoefte van de consument

Website pakketten

Wat is dan een goede website?

Een goede website kenmerkt zich door uiterlijk, content, vindbaarheid en techniek.

Het uiterlijk is wat we zien. Dit moet passen bij je merkbeleving, je klant en je strategie. De content is wat we zien en lezen. Dit moet je (potentiële) klanten informeren en converteren. De vindbaarheid zorgt ervoor dat er mensen op je website komen. De techniek is het onzichtbare deel, doch net zo belangrijk. Dit zorgt voor een snelle en gebruiksvriendelijke werking.

Wil jij ook een visitekaartje waar je u tegen zegt? Onze websitebouwers helpen je graag. Samen kijken wij naar je bedrijf, je marketingstrategie en je wensen om een professionele website te maken die doelen behaalt.

Wij werken met verschillende systemen om zo een website te maken die precies bij jou past en geschikt is voor jouw doelen. Ook webshops kan je bij ons laten maken.

Laten we samenwerken

Wil jij ook online groeien? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs of plannen een video afspraak in.

Open chat
💬Stel gerust je vraag!