Online marketing en Webdesign is al meer dan 6 jaar onze passie. En wij helpen ondernemers hier graag bij!

Onze wereld verandert snel, razendsnel. Je moet als bedrijf direct inspelen op de behoeften van de consument en het internet vormt het grootste speelveld ter wereld. Op dat speelveld moet je als bedrijf sterk staan, en dat begrijpen wij.  Bedrijven hierbij helpen is onze passie. Klein of groot, nationaal of internationaal, wij zijn van alle markten thuis.

Marketize.nl onderscheidt zich door het brede en flexibele aanbod. Of het nou gaat om Webdesign, SEA, SEO, de online customer journey, social media of de digitale marketing strategie, voor elke discipline hebben wij een ervaren team van experts klaarstaan. Dankzij die nauwe samenwerking met verschillende specialisten weet je zeker dat jouw vraagstuk optimaal en efficiënt wordt behandeld. Ook geloven wij in de digitale manier van werken. Wat betekent dat? We zijn 24/7 en overal ter wereld bereikbaar. 

Wat ons anders maakt

N

24 / 7 Bereikbaar

N

Geen vaste contracten

N

Jaren lange ervaring

N

Snelle oplevering

N

Flexibel

N

Persoonlijk

De stappen voor een sterke online positie

Een online marketing project aangaan kan als een grote stap voelen. Dit kan komen doordat je nog niet zeker weet of online wel het gebied is voor je product of dienst. Echter hoeft dit geen grote stap te zijn. Tijdens ons kennismakingsgesprek leggen wij je alles stap voor stap uit!

1. Aanvraag

Je wilt graag dat je bedrijf beter vindbaar is en stuurt ons een aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

2. Kennismaking

Wij komen bij je langs of doen dit via een video call. Tijdens de gezellige kennismaking bespreken we gelijk samen welke doelen je willen bereiken.

3. Onderzoek en strategie

We gaan op onderzoek uit om te bepalen wat de beste strategie is om de doelen te behalen! (en te overtreffen)

4. Campagnes opzetten

Nu starten we aan de hand van de strategie met de werkzaamheden!

5. Samen door groeien

De campagnes staan en draaien. We blijven continu testen en optimaliseren voor het beste resultaat. Wij worden blij als jij blij bent!

Laten we samenwerken

Wil jij ook online groeien? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs of plannen een video afspraak in.

Marketize.nl
Open chat
💬Stel gerust je vraag!