Google Ads

Wil je gevonden worden door potentiële klanten? Of juist klanten laten terug keren naar je website? Met andere woorden: wil jij je online vindbaarheid vergroten? Maak dan gebruik van SEA in je online marketingstrategie!

Google Search

Voordelen van Google Ads

Na het lanceren van de campagnes ben je vindbaar voor de ingestelde zoekwoorden. Je richt je dus puur op de mensen die zoeken naar jou product op dienst, waardoor het verkeer op de website zeer relevant is!

Gerichte Bezoekers

Direct Resultaat

GEEN MINIMUM BUDGET

BETALEN PER KLIK

Laten we samenwerken

Wil jij ook online groeien? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs of plannen een video afspraak in.

Meer over Google Ads

Adverteren op Google gebeurt d.m.v. Google Ads wat ook wel SEA (Search Engine Advertising) genoemd wordt. SEA is een belangrijk onderdeel voor de online vindbaarheid van je bedrijf. Het zorgt ervoor dat jouw boodschap de juiste persoon bereikt, op de juiste plek en op de juiste tijd.

De grote voordelen van Google Ads zijn de personalisatie en de informatie. Personalisatie, omdat je precies die persoon kan targetten die jouw perfecte klantenprofiel heeft. Informatie, omdat je door het inzetten van Google Ads ook waardevolle info verkrijgt over je markt en de consument.

De meest gebruikte zoekmachine wereldwijd is Google, waardoor Googleadvertenties de grootste groep potentiële klanten bereiken. Daarom zijn wij (onder andere) gespecialiseerd in Google Ads (voorheen Google Adwords).

Let wel: Google Ads is een fantastische tool, maar wel eentje die je met beleid moet gebruiken. Een onjuiste of vergeten instelling in het systeem kunnen ervoor zorgen dat je geld investeert zonder bruikbaar resultaat. Gelukkig is alles te leren. Uit de online trainingen van Google kan je al veel informatie halen.

Heb je hier geen tijd voor – of zet je je tijd liever anders in? Wij helpen je graag. Met meer dan 6 jaar in de business en ruime ervaring met grote budgetten bij verschillende bedrijven kennen wij Google Ads op ons duimpje. Ook houden we onze kennis van dag tot dag op peil van veranderende algoritmes tot vernieuwde biedstrategieën.

Marketize.nl
Open chat
💬Stel gerust je vraag!