06 14 99 08 99 info@marketize.nl

Google Ads

Beter vindbaar zijn en direct verschijnen bij potentiële klanten? Maak gebruik van Google Ads!

Waarom Google Ads?

 

Wil je gevonden worden door potentiële klanten? Of juist klanten laten terug keren naar je website? Met andere woorden: wil jij je online vindbaarheid vergroten? Maak dan gebruik van SEA in je online marketingstrategie!

SEA (Search Engine Advertising) is een belangrijk onderdeel voor de online vindbaarheid van je bedrijf. Het zorgt ervoor dat jouw boodschap de juiste persoon bereikt, op de juiste plek en op de juiste tijd.

De meest gebruikte zoekmachine wereldwijd is Google, waardoor Googleadvertenties de grootste groep potentiële klanten bereiken. Daarom zijn wij (onder andere) gespecialiseerd in Google Ads (voorheen Google Adwords).

De grote voordelen van Google Ads zijn de personalisatie en de informatie. Personalisatie, omdat je precies die persoon kan targetten die jouw perfecte klantenprofiel heeft. Informatie, omdat je door het inzetten van Google Ads ook waardevolle info verkrijgt over je markt en de consument.

Let wel: Google Ads is een fantastische tool, maar wel eentje die je met beleid moet gebruiken. Een onjuiste of vergeten instelling in het systeem kunnen ervoor zorgen dat je geld investeert zonder bruikbaar resultaat. Gelukkig is alles te leren. Uit de online trainingen van Google kan je al veel informatie halen.

Heb je hier geen tijd voor – of zet je je tijd liever anders in? Wij helpen je graag. Met meer dan 6 jaar in de business en ruime ervaring met grote budgetten bij verschillende bedrijven kennen wij Google Ads op ons duimpje. Ook houden we onze kennis van dag tot dag op peil van veranderende algoritmes tot vernieuwde biedstrategieën.

TIP: SEA zorgt ervoor dat je bovenin komt in de resultaten van Google. Dit is uiteraard de beste plek om te staan. Toch checken potentiële klanten ook vaak de organische resultaten. Wil je hier ook in komen te staan? Maak dan gebruik van SEO.

Klik hier om naar de SEO pagina te gaan!

De stappen voor een sterke online positie

1. Aanvraag

Je wilt graag dat je bedrijf beter vindbaar is en stuurt ons een aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

2. Kennismaking

Wij komen bij je langs of doen dit via een video call. Tijdens de gezellige kennismaking bespreken we gelijk samen welke doelen je willen bereiken.

3. Onderzoek en strategie

We gaan op onderzoek uit om te bepalen wat de beste strategie is om de doelen te behalen! (en te overtreffen)

4. Campagnes opzetten

Nu starten we aan de hand van de strategie met de werkzaamheden!

5. Optimaliseren en bijsturen

De campagnes staan en draaien. We blijven continu testen en optimaliseren voor het beste resultaat!

Stuur ons een bericht

Wil jij ook online groeien? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs of plannen een video afspraak in.

15 + 2 =

Telefoon

+316 14 99 08 99

Email

info@marketize.nl

}

Openingstijden

24/7

Open chat
💬Stel gerust je vraag!