Website laten maken?

Een goede website kenmerkt zich door uiterlijk, content, vindbaarheid en techniek.

Het uiterlijk is wat we zien. Dit moet passen bij je merkbeleving, je klant en je strategie. De content is wat we zien en lezen. Dit moet je (potentiële) klanten informeren en converteren. De vindbaarheid zorgt ervoor dat er mensen op je website komen. De techniek is het onzichtbare deel, doch net zo belangrijk. Dit zorgt voor een snelle en gebruiksvriendelijke werking.

Wil jij ook een visitekaartje waar je u tegen zegt? Onze websitebouwers helpen je graag. Samen kijken wij naar je bedrijf, je marketingstrategie en je wensen om een professionele website te maken die doelen behaalt.

Wij werken met verschillende systemen om zo een website te maken die precies bij jou past en geschikt is voor jouw doelen. Ook webshops kan je bij ons laten maken.

Basis 

Vanaf 699

Ideaal voor kleine bedrijven of als portfolio website

Tot 5 pagina’s

Maatwerk design

WordPress CMS

Google Analytics

Geschikt voor mobiel en tablet

SEO Tool

Premium

Vanaf 1449

Perfect voor zowel starters als zelfstandige professionals

Tot 10 pagina’s

Maatwerk design

WordPress CMS

Google Analytics

Geschikt voor tablet en mobiel

SEO Tool

Webshop mogelijk

Maatwerk

Vanaf 1799

Voor speciale website en webshops

10 + pagina’s

Maatwerk design

WordPress CMS

Google Analytics

Geschikt voor tablet en mobiel

SEO Tool

Webshop mogelijk

Dit doen wij ook graag

Strategie

Online marketing kan voor ontzettend veel doeleinden ingezet worden. SEO, SEA en social media marketing horen er allemaal bij. Oftewel, een online marketing strategie helpt bij het vergoten van je online vindbaarheid

Google Ads

Wil je gevonden worden door potentiële klanten? Met andere woorden: wil jij je online vindbaarheid vergroten? Maak dan gebruik van Google Ads in je online marketingstrategie!

Seo

Wij horen heel vaak van ondernemers: ‘We willen hoger in google komen te staan.’ Door SEO in te zetten zorg je ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt in de zoekresultaten van Google.

Social Media

Social Media is een belangrijk middel om je bedrijf op de kaart te zetten! Ook is dit tegenwoordig niet meer uit de marketingmix weg te denken. Gemiddeld is de Nederlander zo’n 3 uur per dag online. Benut dit als ondernemer dus goed! 

Recente websites

Manpowerr

Webdesign

J-Main

Webdesign

Marketize.nl
Open chat
💬Stel gerust je vraag!