Marketize

Vergroot het succes van je bedrijf!

N

Persoonlijk & Snel

We denken altijd met jou mee, houden van snel schakelen en zetten online marketing campagnes snel op! Ook reageren we z.s.m. op jou vragen.

N

Resultaatgericht

Wij zijn een klein team, hierdoor houden we de lijntjes kort. Door onze technische kennis in te zetten zorgen wij voor het beste resultaat.

N

Voor klein en groot

Je zit niet vast aan een lang en prijzig contract. Jij hebt een doel en wij ook, samen komen we verder!

Onze Diensten

Google Ads

Bereik de juiste mensen die zoeken naar je product of dienst met Google Ads!

Dit wil ik

Social Media Marketing

Maak gebruik van de data die alle social media kanalen hebben! Bereik hiermee niet alleen nieuwe maar ook vooral bestaande klanten!

Dit wil ik

Website

Iedere onderneming heeft zijn eigen kracht! Dit moet online ook zichtbaar zijn!

Dit wil ik

SEO

SEO ook wel zoekmachine-optimalisatie genoemd. Staat voor het optimaliseren van websites voor de online zoekmachines!

Dit wil ik

Strategie

Online marketing kan ingezet worden voor ontzettend veel doeleinden. Dit alles begint met een unieke marketing strategie!

Dit wil ik

Branding

Iedere onderneming heeft zijn eigen kracht! Dit moet online ook zichtbaar zijn!

Dit wil ik

Meer weten?

Op zoek naar een Online marketing specialist? Zoek dan niet verder! Wij helpen bedrijven met het opzetten en optimaliseren van hun online marketing activiteiten. Of je nou een zzp’er bent of een groot bedrijf, wij helpen je verder!

Wil jij met jouw bedrijf starten met online marketing of juist de huidige campagnes uitbreiden of optimaliseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Google Ads

Wil je gevonden worden door potentiële klanten? Of juist klanten laten terug keren naar je website? Met andere woorden: wil jij je online vindbaarheid vergroten? Maak dan gebruik van SEA in je online marketingstrategie!

Na het lanceren van de campagnes ben je vindbaar voor de ingestelde zoekwoorden. Je richt je dus puur op de mensen die zoeken naar jou product of dienst, waardoor het verkeer op de website zeer relevant is!

Manpowerr mockup

Over ons

Onze wereld verandert snel, razendsnel. Je moet als bedrijf direct inspelen op de behoeften van de consument en het internet vormt het grootste speelveld ter wereld. Op dat speelveld moet je als bedrijf sterk staan, en dat begrijpen wij.  Bedrijven hierbij helpen is onze passie. Klein of groot, nationaal of internationaal, wij zijn van alle markten thuis.

Of het nou gaat om Webdesign, SEA, SEO, de online customer journey, social media of de digitale marketing strategie, wij staan altijd voor je klaar!

Kan jouw bedrijf wel wat hulp gebruiken? Neem geheel vrijblijvend contact op en wie weet tot snel!

Kennis maken

Je wilt graag dat je bedrijf beter vindbaar is en stuurt ons een aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om een kennismakings gesprek in te plannen! Dit doen wij d.m.v. een video call. Tijdens de kennismaking bespreken we gelijk samen welke doelen je willen bereiken.

Onderzoek en strategie

We gaan op onderzoek uit om te bepalen wat de beste strategie is om de doelen te behalen! (en te overtreffen)

Implementatie

Als de strategie is bepaald gaan we van start met de werkzaamheden.

Samen door groeien

Alle doelstellingen zijn behaald. We blijven continu testen en optimaliseren voor het beste resultaat. Wij worden blij als jij blij bent!

Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je een offerte voor een van onze diensten, neem dan geheel vrijblijvend contact op!

Telefoon

Adres

Transistorstraat 48, 1322 CK Almere

Let op! dit is geen bezoek adres.

Marketize.nl
Open chat
💬Stel gerust je vraag!