06 14 99 08 99 info@marketize.nl

Online Marketing Strategie

Maak een online marketing strategie voor een optimale digitale koers die doelen behaalt.

 

Hoe krijg ik meer bezoeker naar mijn website?

 

Online marketing kan voor ontzettend veel doeleinden ingezet worden. SEO, SEA en social media marketing horen er allemaal bij. Oftewel, een online marketing strategie helpt bij het vergoten van je online vindbaarheid en het verhogen van je conversie.

Ook gaat online marketing over kansen. Het spotten van nieuwe mogelijkheden, van nieuwe kanalen, van nieuw marketen, en deze optimaal in te zetten voor jouw bedrijf. Bij het opstellen van een digitale marketingstrategie is het belangrijk dat deze past bij jouw bedrijf, past bij jouw klanten en jouw doelen behaalt.

Daarnaast helpt een strategie voor het optimaliseren van je budget. Uiteraard kan iedereen klakkeloos geld pompen in advertenties in promotie – maar weet je ook waarom? Waarom kies je voor bepaalde targets, waarom deze kanalen, waarom deze locaties en tijdstippen? Hoe beter en strakker je strategie, hoe gerichter je kan analyseren en investeren.

TIP: SEA zorgt ervoor dat je bovenin komt in de resultaten van Google. Dit is uiteraard de beste plek om te staan. Toch checken potentiële klanten ook vaak de organische resultaten. Wil je hier ook in komen te staan? Maak dan gebruik van SEO.

Klik hier om naar de SEO pagina te gaan!

De stappen voor een sterke online positie

1. Aanvraag

Je wilt graag dat je bedrijf beter vindbaar is en stuurt ons een aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

2. Kennismaking

Wij komen bij je langs of doen dit via een video call. Tijdens de gezellige kennismaking bespreken we gelijk samen welke doelen je willen bereiken.

3. Onderzoek en strategie

We gaan op onderzoek uit om te bepalen wat de beste strategie is om de doelen te behalen! (en te overtreffen)

4. Campagnes opzetten

Nu starten we aan de hand van de strategie met de werkzaamheden!

5. Optimaliseren en bijsturen

De campagnes staan en draaien. We blijven continu testen en optimaliseren voor het beste resultaat!

Stuur ons een bericht

Wil jij ook online groeien? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs of plannen een video afspraak in.

4 + 8 =

Telefoon

+316 14 99 08 99

Email

info@marketize.nl

}

Openingstijden

24/7

Open chat
💬Stel gerust je vraag!