06 14 99 08 99 info@marketize.nl

Social Media

Marketing

Voordelen van Social Media

agsdi-world

Groot bereik

agsdi-dollar

Relatief lage kosten

agsdi-bar-chart

Sneeuwbaleffect

agsdi-people

Opbouwen van netwerk

Over Social Media

Er bestaan twee soorten social media marketing: betaald en onbetaald.

Betaalde social media marketing richt zich op het promoten van advertenties aan de juiste persoon op het juiste moment. Dit kan je inzetten om je merkbekendheid te verbeteren, je volger community te vergroten en om conversies te stimuleren. Dankzij de personalisatie en de verschillende mogelijkheden kan je je potentiële klanten precies leiden waar jij wilt.

Onbetaalde social media marketing richt zich op het delen van content en het vormen van een community. Dit verbetert je merkbekendheid en de binding met je klanten. Daarnaast kan je uit je community nieuwe informatie halen over je klanten.

Social media is ook een nieuw kanaal om klanten te helpen met hun vragen en kwesties. Wees alert en zorg ervoor dat je berichten beantwoord en je klanten de aandacht geven die ze verdienen.

We begrijpen dat dit tijdrovend kan zijn. Ook heeft elk platform een eigen (advertentie)systeem, waardoor je soms door de bomen het bos niet ziet. Ook is het dag tot dag creëren van nieuwe content die aansluit op je doelgroep en het medium een flinke klus. Het social media beheer uit handen geven is daarom steeds populairder.

Laten we samenwerken

Wil jij ook online groeien? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs of plannen een video afspraak in.

Open chat
💬Stel gerust je vraag!