06 14 99 08 99 info@marketize.nl

Social Media

Meer klanten bereiken én bouwen aan je merkbeleving? Maak gebruik van Social Media Marketing!

Waarom Social Media Marketing?

 

Tegenwoordig kan niemand meer om Social Media heen. Gemiddeld is de Nederlander zo’n 3 uur per dag online. Dit moeten we als ondernemers dus optimaal benutten!

Er bestaan twee soorten social media marketing: betaald en onbetaald.

Betaalde social media marketing richt zich op het promoten van advertenties aan de juiste persoon op het juiste moment. Dit kan je inzetten om je merkbekendheid te verbeteren, je volger community te vergroten en om conversies te stimuleren. Dankzij de personalisatie en de verschillende mogelijkheden kan je je potentiële klanten precies leiden waar jij wilt.

Onbetaalde social media marketing richt zich op het delen van content en het vormen van een community. Dit verbetert je merkbekendheid en de binding met je klanten. Daarnaast kan je uit je community nieuwe informatie halen over je klanten.

Social media is ook een nieuw kanaal om klanten te helpen met hun vragen en kwesties. Wees alert en zorg ervoor dat je berichten beantwoord en je klanten de aandacht geven die ze verdienen.

We begrijpen dat dit tijdrovend kan zijn. Ook heeft elk platform een eigen (advertentie)systeem, waardoor je soms door de bomen het bos niet ziet. Ook is het dag tot dag creëren van nieuwe content die aansluit op je doelgroep en het medium een flinke klus. Het social media beheer uit handen geven is daarom steeds populairder.

Ook daarmee kunnen we je helpen!

TIP: SEA zorgt ervoor dat je bovenin komt in de resultaten van Google. Dit is uiteraard de beste plek om te staan. Toch checken potentiële klanten ook vaak de organische resultaten. Wil je hier ook in komen te staan? Maak dan gebruik van SEO.

Klik hier om naar de SEO pagina te gaan!

De stappen voor een sterke online positie

1. Aanvraag

Je wilt graag dat je bedrijf beter vindbaar is en stuurt ons een aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

2. Kennismaking

Wij komen bij je langs of doen dit via een video call. Tijdens de gezellige kennismaking bespreken we gelijk samen welke doelen je willen bereiken.

3. Onderzoek en strategie

We gaan op onderzoek uit om te bepalen wat de beste strategie is om de doelen te behalen! (en te overtreffen)

4. Campagnes opzetten

Nu starten we aan de hand van de strategie met de werkzaamheden!

5. Optimaliseren en bijsturen

De campagnes staan en draaien. We blijven continu testen en optimaliseren voor het beste resultaat!

Stuur ons een bericht

Wil jij ook online groeien? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs of plannen een video afspraak in.

1 + 14 =

Telefoon

+316 14 99 08 99

Email

info@marketize.nl

}

Openingstijden

24/7

Open chat
💬Stel gerust je vraag!