06 14 99 08 99 info@marketize.nl

SEO

Hoger scoren in Google met uw bedrijf? Maak gebruik van SEO!

Waarom SEO?

 

Wij horen heel vaak van ondernemers: ‘We willen hoger in google komen te staan.’ Door SEO (Search Engine Optimalisation) in te zetten zorg je ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt in de organische zoekresultaten van Google.

Zoekmachine optimalisatie heeft veel te maken met keywords, oftewel zoekwoorden. Goede, duidelijke content schrijven die prettig leest en de woorden bevat waar jouw potentiële klanten naar zoeken is de basis.

Maar SEO gaat veel verder dan dat. Om goed te scoren in Google dient je website hoog te scoren op meerdere vlakken. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid en de gebruiksvriendelijkheid. Ook andere aspecten zijn relevant, zoals de opbouw van je teksten, de structuur van je menu, het gebruik van relevante beelden en alt-teksten, et cetera.

Goed scoren op zoekmachine optimalisatie komt dus neer op een goede website, met informatieve en duidelijke content, die makkelijk te gebruiken is en die technisch goed in elkaar steekt. Bekijk het zo: hoe meer mensen op je website komen en daar lang blijven, hoe hoger je zult ranken in de door jouw gekozen zoekwoorden.

Wij helpen je graag met het SEO optimaliseren van je website. Daarnaast bieden wij ook SEO-onderzoeksdiensten aan, waarbij we gebruik maken van handige tools om zo nieuwe content en zoekwoorden te vinden die relevant zijn voor jouw markt.

TIP:De beste plekken in Google worden gereserveerd voor advertenties. Om hier ook te scoren kun je SEA inzetten. Hoe beter je SEO, hoe beter je SEA-resultaten zullen zijn.

Klik hier om naar de SEA pagina te gaan!

Werkwijze

agsdi-gmail

Aanvraag

Meer info

Je wilt graag dat je bedrijf beter vindbaar is en stuurt een aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

agsdi-people

Kennismaking

Meer info

Tijdens de gezellige kennismaking bespreken we ook samen welke doelen je willen bereiken.

agsdi-analysis

ONDERZOEK EN STRATEGIE

Meer info

We gaan op onderzoek uit wat de beste manier is om de doelen te behalen!

Campagnes opzetten

Meer info

Hier starten we aan de hand van de strategie met de werkzaamheden!

agsdi-income

OPTIMALISEREN EN BIJSTUREN

Meer info

De campagnes staan en draaien. We zijn continu aan het testen en optimaliseren voor het beste resultaat!

Telefoon

+316 14 99 08 99

Email

info@marketize.nl

}

Openingstijden

24/7

Daag ons uit!

Open chat
💬Stel gerust je vraag!