06 14 99 08 99 info@marketize.nl

SEO

Hoger scoren in Google met uw bedrijf? Maak gebruik van SEO!

Waarom SEO?

 

Wij horen heel vaak van ondernemers: ‘We willen hoger in google komen te staan.’ Door SEO (Search Engine Optimalisation) in te zetten zorg je ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt in de organische zoekresultaten van Google.

Zoekmachine optimalisatie heeft veel te maken met keywords, oftewel zoekwoorden. Goede, duidelijke content schrijven die prettig leest en de woorden bevat waar jouw potentiële klanten naar zoeken is de basis.

Maar SEO gaat veel verder dan dat. Om goed te scoren in Google dient je website hoog te scoren op meerdere vlakken. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid en de gebruiksvriendelijkheid. Ook andere aspecten zijn relevant, zoals de opbouw van je teksten, de structuur van je menu, het gebruik van relevante beelden en alt-teksten, et cetera.

Goed scoren op zoekmachine optimalisatie komt dus neer op een goede website, met informatieve en duidelijke content, die makkelijk te gebruiken is en die technisch goed in elkaar steekt. Bekijk het zo: hoe meer mensen op je website komen en daar lang blijven, hoe hoger je zult ranken in de door jouw gekozen zoekwoorden.

Wij helpen je graag met het SEO optimaliseren van je website. Daarnaast bieden wij ook SEO-onderzoeksdiensten aan, waarbij we gebruik maken van handige tools om zo nieuwe content en zoekwoorden te vinden die relevant zijn voor jouw markt.

TIP:De beste plekken in Google worden gereserveerd voor advertenties. Om hier ook te scoren kun je SEA inzetten. Hoe beter je SEO, hoe beter je SEA-resultaten zullen zijn.

Klik hier om naar de SEA pagina te gaan!

De stappen voor een sterke online positie

1. Aanvraag

Je wilt graag dat je bedrijf beter vindbaar is en stuurt ons een aanvraag. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

2. Kennismaking

Wij komen bij je langs of doen dit via een video call. Tijdens de gezellige kennismaking bespreken we gelijk samen welke doelen je willen bereiken.

3. Onderzoek en strategie

We gaan op onderzoek uit om te bepalen wat de beste strategie is om de doelen te behalen! (en te overtreffen)

4. Campagnes opzetten

Nu starten we aan de hand van de strategie met de werkzaamheden!

5. Optimaliseren en bijsturen

De campagnes staan en draaien. We blijven continu testen en optimaliseren voor het beste resultaat!

Stuur ons een bericht

Wil jij ook online groeien? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs of plannen een video afspraak in.

6 + 8 =

Telefoon

+316 14 99 08 99

Email

info@marketize.nl

}

Openingstijden

24/7

Open chat
💬Stel gerust je vraag!