06 14 99 08 99 info@marketize.nl

Seo

SEO 

Wij horen heel vaak van ondernemers: ‘We willen hoger in google komen te staan.’ Door SEO (Search Engine Optimalisation) in te zetten zorg je ervoor dat jouw bedrijf beter vindbaar wordt in de organische zoekresultaten van Google.

Lees meer

seo marketing

Voordelen van SEO

agsdi-bar-chart

Versterkt andere marketing middelen

agsdi-target

Gerichte bezoekers

agsdi-dollar-circle

Geen beperking van budget

Geen kosten per klik

Over SEO

Zoekmachine optimalisatie heeft veel te maken met keywords, oftewel zoekwoorden. Goede, duidelijke content schrijven die prettig leest en de woorden bevat waar jouw potentiële klanten naar zoeken is de basis.

Maar SEO gaat veel verder dan dat. Om goed te scoren in Google dient je website hoog te scoren op meerdere vlakken. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid en de gebruiksvriendelijkheid. Ook andere aspecten zijn relevant, zoals de opbouw van je teksten, de structuur van je menu, het gebruik van relevante beelden en alt-teksten, et cetera.

Goed scoren op zoekmachine optimalisatie komt dus neer op een goede website, met informatieve en duidelijke content, die makkelijk te gebruiken is en die technisch goed in elkaar steekt. Bekijk het zo: hoe meer mensen op je website komen en daar lang blijven, hoe hoger je zult ranken in de door jouw gekozen zoekwoorden.

Wij helpen je graag met het SEO optimaliseren van je website. Daarnaast bieden wij ook SEO-onderzoeksdiensten aan, waarbij we gebruik maken van handige tools om zo nieuwe content en zoekwoorden te vinden die relevant zijn voor jouw markt.

Laten we samenwerken

Wil jij ook online groeien? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij komen graag bij jou langs of plannen een video afspraak in.

Open chat
💬Stel gerust je vraag!